Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μιλώντας αρχικά για το πως αισθάνεται που θα παίξει ως αντίπαλος με ομάδα της Σλοβακίας και για το αν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο του στην ομάδα.
«Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι πάντα ωραίο να γυρίζω σπίτι… Ελπίζω αύριο (22/8) να είναι ακόμα καλύτερα γιατί ήρθαμε για τη νίκη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Δεν παίζω πολύ, αλλά είμαι καινούριος και πρέπει να βελτιωθώ. Προσαρμόζομαι στα δεδομένα της ομάδας και στα θέλω του προπονητή».
Ξέρεις την ομάδας της Σλόβαν γιατί είσαι Σλοβάκος θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί;
«Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε αύριο. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και πρέπει να είμαστε σοβαροί».
Για το πώς θα προσαρμοστεί ο ΠΑΟΚ σε μια διοργάνωση πιο χαμηλού επιπέδου από το Champions League;
«Παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν αξίζαμε την ήττα, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Ήμασταν και λίγο άτυχοι. Τώρα έχουμε μια ευκαιρία σε μια άλλη διοργάνωση και δεν θα επηρεαστούμε από τον αποκλεισμό. Έχουμε αφήσει πίσω μας τον αποκλεισμό, αύριο πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητα μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Για το αν θα παίξει ρόλο το ότι η Σλόβαν έχει περισσότερα παιχνίδια:
«Δεν νομίζω. Είχαμε μια μακρά περίοδο προετοιμασίας με δυνατά φιλικά και είχαμε και δύο πολύ δυνατούς αγώνες με τον Άγιαξ. Είμαστε έτοιμοι και ήρθαμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.