Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Τότε σταμάτησα να φοράω εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο»

Κλοπ: «Τότε σταμάτησα να φοράω εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως θα ήθελε να προπονήσει την Εθνική Γερμανίας, την Μπάγερν, την Ντόρτμουντ και να τελειώσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως έχει στη συλλογή του εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Για τον Γιούργκεν Κλοπ θα ήταν ενδιαφέρουσα η προοπτική να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας και μετά να ακολουθήσει το εξής δρομολόγιο: Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ πάλι και να τελειώσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

«Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό: πρώτα στην εθνική Γερμανίας, μετά στην Μπάγερν Μονάχου, μετά ξανά στην Ντόρτμουντ και μετά να επέστρεφα για πάντα στην Λίβερπουλ.

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, πραγματικά δεν ξέρω. Ελπίζω τα επόμενα 2-3 χρόνια να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο, μετά θα αποφασίσω.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Τα πάντα είναι πιθανά», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως παλιότερα αγόραζε εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει ακόμα στη συλλογή του μερικά από αυτά.

«Για αρκετά χρόνια αγόραζα και εγώ εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έχω ακόμα στη συλλογή μου μερικά. Σταμάτησα όμως να τα φοράω από τότε που χάσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Από εκείνο το βράδυ και έπειτα δεν τα έχω ξαναφορέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Sports in

Παίκτης της Ντόρτμουντ έγραψε χθες τεστ στα μαθηματικά και σήμερα παίζει στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Κιελ Βέτιεν της Μπόρουσια Ντόρτμουντ δεν είχε καταφέρει να ταξιδέψει τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα για το Παρίσι, αφού πρώτα έπρεπε να δώσει εξετάσεις για το σχολείο!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024