Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυστύχημα στον Πόρο: Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου - «Δεν σου άξιζε πατέρα μου»

Δυστύχημα στον Πόρο: Συγκλονίζει η κόρη του πιλότου – «Δεν σου άξιζε πατέρα μου»

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στη σελίδα της στο Facebook, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του αδικοχαμένου πιλότου εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλειά της.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του πιλότου, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, από τη χθεσινή πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Θύματα της αδόκητης αυτής τραγωδίας ήταν ο Ν.Κ., απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, καθώς και δύο Ρώσοι επιβάτες.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του από τον Πόρο, καθώς μπλέχτηκε σε ηλεκτρικά καλώδια. Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Ο πιλότος Ν.Κ., πατέρας τριών παιδιών, είχε προβεί μάλιστα λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του σε μία ανάρτηση η οποία αποδείχτηκε προφητική.

Με ανάρτηση που έκανε σήμερα στην δική της σελίδα, μερικές ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα της, η κόρη του πιλότου εκφράζει την θλίψη της για την τεράστια απώλειά της.

Το ποστ, που συνοδεύεται από φωτογραφία του πατέρα της, αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024