Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βαρντάρ, από την οποία ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση στα Σκόπια με 24-31

Σπουδαίες εμπειρίες αποκόμισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που κοίταξε στα μάτια την Βαρντάρ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σκόπια. Η «Ένωση» ηττήθηκε από την εν ενεργεία κάτοχο του EHF Champions League με 24-31 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες πλην του Nacho Florido που μετά την προθέρμανση επιλέχθηκε να προφυλαχθεί.

Όσον αφορά στο ματς, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1 ενώ ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και τα 4 τέρματα χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία (7-3, 8-4). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 9-6, αλλά ένα σερί 2-0, έφερε την ΑΕΚ στο +5 (11-6). Οι παίκτες της Vardar αφυπνίστηκαν και τρέχοντας στην κόντρα κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν (11-11), αλλά και να προηγηθούν με 14-11 στο ημίχρονο.

Το σερί της Βαρντάρ έφτασε στο 9-0 (15-11) στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να αντιδρά και να μειώνει σε 18-15. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης συνέχισαν να… βάζουν δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους», εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +8 (23-15). Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 26-21, με το τελικό σκορ να είναι το 31-24.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει.

Ο Μάριν Μπουνέτα δήλωσε στο handball.aek.gr: «Δώσαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης και δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες υψηλότατου επιπέδου. Σε αυτό το ταξίδι αποκόμισα με σπουδαίες εμπειρίες, πήραμε 5 νίκες σε 6 αγώνες και φέρνουμε και ένα τρόπαιο στην Αθήνα. Αυτά είναι εξαιρετικά δείγματα, αν αναλογιστούμε ότι είμαστε μόλις 3 εβδομάδες μαζί. Ο χρόνος θα μας κάνει όλο και καλύτερους».

Ο Χρήστος Κεδέρης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος: «Σήμερα τελειώσαμε μια σειρά 6 φιλικών κατακτώντας και ένα κύπελλο κερδίζοντας μια πολύ καλή ομάδα επιπέδου Champions League. Αυτό μας ανέβασε ψυχολογικά. Το σημερινό ματς με την Βαρντάρ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς γιατί μας δίνει άλλες παραστάσεις. Αποκομίσαμε πολλά από αυτό το ταξίδι, αλλά κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024