Ούτε σήμερα (20/8) προπονήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του σφιξίματος στη δεξιά γάμπα, όμως το ιατρικό επιτελείο των Πράσινων εμφανίζεται αισιόδοξο αναφορικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία το προσεχές Σάββατο (24/8).

Ατομικό ακολούθησε και ο Αργύρης Καμπετσής, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Οι δύο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για τη αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας και κάτα πάσα πιθανότητα θα μείνουν εκτός αποστολής.

Εν αντιθέσει με τους προαναφερθέντες ο Μπουζούκης έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για το ματς της πρεμιέρας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (20/8) περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί ασκήσεις τακτικής, παιχνίδι τριών ομάδων και σπριντ, ενώ το απόγευμα ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, συναρμογής.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Τριφυλλιού χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με την πρώτη να κάνει ανάπτυξη παιχνιδιού και την δεύτερη αμυντική τακτική, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τριών ομάδων.

Γράψτε το σχόλιό σας