Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπεργκ : «Γνωστό παντού το πάθος των φίλων του Ολυμπιακού»

Μπεργκ : «Γνωστό παντού το πάθος των φίλων του Ολυμπιακού»

Ο παίκτης πλέον της Κράσνονταρ Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το πάθος που βγάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους και κατέθεσε την άποψή του για τον αυριανό αγώνα στα πλέι οφ του Champions League (21/8, 22:00)

Ο Μάρκους Μπεργκ επιστρέφει στο Γ. Καραϊσκάκης ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα της Κράσνονταρ και όχι του Παναθηναϊκού, με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές τους ερυθρόλευκους.

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε καταρχάς χαρούμενος που γύρισε στην Ελλάδα, απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε πάνω στις φήμες που τον ήθελαν να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπεργκ:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Για το ότι το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε, είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κράσνονταρ».

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη: «Ναι, τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για το ματς: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Για το αν πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα είναι στην ενδεκάδα αύριο: «Θα δούμε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως, εγώ είμαι έτοιμος».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024