Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφάζονται στη Χρυσή Αυγή: Κόντρα Γερμενή - Μιχαλολιάκου

Σφάζονται στη Χρυσή Αυγή: Κόντρα Γερμενή – Μιχαλολιάκου

Μετά το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών, ήρθε η ώρα των στελεχών που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου να «βγάλουν μαχαίρια», εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τις κινήσεις του και τις επιλογές του.

Τριγμούς στον κεντρικό πυρήνα των στελεχών της Χρυσής Αυγής έχει προκαλέσει η αποτυχία του ναζιστικού κόμματος να εισέλθει στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μετά το κλείσιμο γραφείων και την αποχώρηση περιφερειακών στελεχών, ήρθε η ώρα των στελεχών που βρίσκονταν στο στενό περιβάλλον του «αρχηγού» Νίκου Μιχαλολιάκου να «βγάλουν μαχαίρια», εκφράζοντας τις αμφιβολίες τους για τις κινήσεις του και τις επιλογές του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γερμενή, ο οποίος σχολίασε τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής σε κυριακάτικη εφημερίδα, στην οποία υπογράμμιζε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι υπό διάλυση» και ότι «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

«Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός Βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας» απάντησε ο πρώην βουλευτής του ναζιστικού κόμματος μέσω Twitter, δείχνοντας ότι στηρίζει τις φωνές που ζητούν αλλαγή ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή.

Επίσης, απαντώντας στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερις τοίχους».

Το… γάντι που πέταξε ο Γερμενής δεν έμεινε κάτω, με τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο να το σηκώνει και να απαντά, κάνοντας λόγο για αχαριστία από πλευράς κάποιων στελεχών της Χρυσής Αυγής. «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Όπως φαίνεται, το ναζιστικό μόρφωμα «πνέει τα λοίσθια», με τα στελέχη του να επιχειρούν να απεμπλακούν από τον πυρήνα του κόμματος και τις πρακτικές του, την ώρα που ολοκληρώνεται η δίκη 69 στελεχών της για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ενώ συνεκδικάζονται τρία κακουργήματα: η ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας του Αιγύπτιου αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ και η απόπειρα ανθρωποκτονίας των στελεχών του ΚΚΕ και μελών του ΠΑΜΕ, καθώς και άλλες 60 υποθέσεις.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024