Η αστυνομία ανέλαβε την έρευνα για την πυρκαγιά που προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα τη νύχτα σε φούρνο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό Αττικής.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά λίγο μετά τη 01.30 της Τρίτης και αμέσως στην υπηρεσία σήμανε συναγερμός.

Ισχυρή δύναμη

Ισχυρή δύναμη που αποτελείτο από 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Ευτυχώς, παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν, η πυρκαγιά περιορίστηκε στο ισόγειο κατάστημα που λειτουργεί ως φούρνος και δεν επεκτάθηκε στα γύρω και τα επάνω κτίσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Τα ευρήματα

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο μπιτόνια που προφανώς περιείχαν εύφλεκτο υλικό με το οποίο οι δράστες ή ο δράστης περιέλουσε το κατάστημα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, την προανάκριση της υπόθεσης και την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία, η οποία καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει του δράστες αλλά και να εξακριβώσει το κίνητρο της επίθεσής τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr