Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φελίπε Κουτίνιο : «Θέλω να μείνω καιρό στην Μπάγερν»

Φελίπε Κουτίνιο : «Θέλω να μείνω καιρό στην Μπάγερν»

Ο Φιλίπε Κουτίνιο μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από την πρώτη στιγμή

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να μιλάει για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Βαυαρία.

Στην παρουσίασή του, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο γερμανικός σύλλογος, τονίζοντας και τη «δίψα» του για τίτλους.

«Μου έδειξαν ότι με εμπιστεύονται και αυτό έχει τεράστια σημασία για εμένα. Μακάρι να μείνω εδώ για καιρό και να κατακτήσουμε μαζί τίτλους. Μίλησα με τον Τιάγκο, τον Ραφίνια και τον Λούσιο και είχαν μόνο καλά λόγια να μου πουν», ήταν μερικά από τα λόγια του Βραζιλιάνου «άσου» που δεν έκρυψε ότι θέλει να μακροημερεύσει στο Μόναχο, αν και δανεικός από τη Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν πάντως έχει συμπεριλάβει στη συμφωνία και οψιόν αγοράς ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Ο Κάρλ Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος παρευρέθηκε στην παρουσίαση, είπε για τον Κουτίνιο: «Παλεύαμε το θέμα του Κουτίνιο εδώ και κάποιο καιρό και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε την Μπαρτσελόνα που συμφώνησε. Ο Φιλίπε θα μας δυναμώσει επιθετικά με την τέλεια τεχνική του».

Η σχετική ανάρτηση της Μπάγερν Μονάχου:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024