Οι τραυματισμοί των Κώστα Σλούκα και Γιάννη Αθηναίου ανάγκασε τον Θανάση Σκουρτόπουλο να ξανακαλέσει πίσω στην Εθνική τον Βαγγέλη Μάντζαρη για να ταξιδέψει στην Κίνα και να «κλείσει» εκείνος τη θέση των γκαρντ.

Αν ο Κώστας Σλούκας είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ, ο Μάντζαρης θα είναι ο παίκτης που θα «ξανακοπεί» προκειμένου να αγωνιστεί ο Σλούκας (σ.σ. αλλαγές στη 12αδα μπορούν να γίνουν έως 30 Αυγούστου)

Αντιθέτως, ο παίκτης που δε θα ακολουθήσει την εθνική στην Κίνα είναι ο Ντίνος Μήτογλου καθώς ο Έλληνας φόργουορντ ήταν αυτός που «κόπηκε» από το Θανάση Σκουρτόπουλο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΚ

«Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου στην δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ο Μάντζαρης ουσιαστικά απουσίασε για τρεις μέρες από την ομάδα και επιστρέφει μετά το νέο κάλεσμα που δέχτηκε στην επικοινωνία με τον προπονητή της Εθνικής στην οποία εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να επανενταχθεί στις τάξεις της ομάδας.

Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Ο τελευταίος παίκτης που αποχαιρέτισε την ομάδα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με την συμμετοχή του στο «Ακρόπολις – Eurobank» ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και την ενεργή και ουσιαστική συμβολή που είχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία.

Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Γράψτε το σχόλιο σας