Το Περιστέρι μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, θέλει να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο και φέτος, με τον Ηλία Ζούρο να δηλώνει αισιόδοξος. Δηλώσεις έκανε και ο GM της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιώργος Πανταζόπουλος.

Το πρωί οι παίκτες υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο, όπου τους περίμενε ο Ηλίας Ζούρος με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, κανονικά πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και ο Steven Gray που έφτασε νωρίς το πρωί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζούρου: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους παίκτες μας να έχουν υγεία, καθώς είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι.

Ειδικά φέτος όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι, καθώς θα κληθούμε να παίξουμε δυο παιχνίδια την εβδομάδα στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση για να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο general manager του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, δήλωσε: «Ξεκινάμε μια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες. Έχουμε κάνει τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας που ήθελε ο κόουτς Ζούρος, προκειμένου να εμφανιστούμε δυνατοί και τη νέα σεζόν, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις διπλές υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν υγεία που είναι και το πρωταρχικό και να πραγματοποιήσουμε μια παρόμοια χρονιά με την περσινή. Ώστε να καθιερωθούμε στα υψηλότερα στρώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να έχουμε μια καλή παρουσία στην Ευρώπη».

Το βίντεο που ανέβασε η ομάδα:

Γράψτε το σχόλιό σας