Basket League : Πρώτη συγκέντρωση για τον ελλιπή Άρη
Ποιοι παίκτες εμφανίστηκαν στην πρώτη συγκέντρωση του Άρη για τη σεζόν 2019-20
Την πρώτη του ανεπίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε σήμερα (19/08) το απόγευμα στο Nick Galis Hall ο Άρης.
Το «παρών» έδωσαν ο αρχηγός της ομάδας, Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο Στράτος Βουλγαρόπουλος, ο Κώστας Βλάσιος και ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου και των συνεργατών του, Παντελή Μπούτσκου και Βαγγέλη Σπυρίδη.
Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο και πάλι με απογευματινή προπόνηση. Οι κίτρινοι θα υποβληθούν στις συνηθισμένες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένονται και οι υπόλοιποι παίκτες που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ.
- Τι είπε ο προπονητής των Καβαλίερς για το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442