Χριστίνα Μπόμπα: Οι «καυτές» βουτιές στην Αντίπαρο
Χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά με τις φίλες της, η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Αντίπαρο!
Στην υπέροχη Αντίπαρο βρίσκεται αυτήν την στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα και όχι με… τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά με τις φίλες της και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καυτό ήλιο!
Τις αμέτρητες βουτιές και τα λαμπερά χαμόγελα απαθανατίζει και τα αναρτά μάλιστα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού ως λάτρης των social media λατρεύει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της!
Η πανέμορφη Χριστίνα για τις βουτιές της στην Αντίπαρο επέλεξε ένα κατακόκκινο μπικίνι, που αναδεικνύει άψογα την σιλουέτα της και βάζει «φωτιά» στο Instagram!
Δείτε τις «καυτές» φωτογραφίες:
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών – Είχε φτιάξει άτυπες χωματερές
- Ο Σπύρος Βούγιας ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
- Άρης Αλεξάνδρου: Ένας από αυτούς που αγάπησαν, ίσως υπερβολικά, την αλήθεια
- Τέθηκε σε λειτουργία παραγωγική γεώτρηση στη Δ.Κ. Ανώπολης στα Σφακιά
- Θεσσαλονίκη: «Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία



