Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη η «δίψα» του κόσμου για διάκριση στην Κίνα

Μεγάλη η «δίψα» του κόσμου για διάκριση στην Κίνα

Οι Έλληνες φίλαθλοι εξάντλησαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Σερβία (18/8, 20:30), δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην πληρέστερη Εθνική ομάδα όλων των εποχών

Ο κόσμος βλέπει σε αυτή την Εθνική την ευκαιρία για μία μεγάλη διάκριση. Όπως το 1987 στην Αθήνα, όπως το 2005 στο Βελιγράδι, όπως το 2006 στη Σαϊτάμα. Η Εθνική Ελλάδας για πρώτη φορά στα χρονικά, έχει στις τάξεις της τον MVP του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, του NBA. Και αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, έχει την πολυτέλεια να έχει στα χέρια του πιθανότατα το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών.

Και εκτός από όλα αυτά, η ίδια η FIBA μάς δίνει φαβορί για ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Κίνας. Τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη προσδοκία στους Έλληνες, οι οποίοι βρέθηκαν κατά χιλιάδες στις κερκίδες με Ιταλία και Τουρκία, ενώ το ίδιο θα κάνουν και με τη Σερβία σήμερα (18/8, 20:30) για το τουρνουά Ακρόπολις.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε sold out τόσο για τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στους «πλάβι», όσο και για το Τουρκία-Ιταλία στις 18:00.

Να σημειωθεί επίσης πως Ελλάδα και Σερβία είναι αήττητες μετά τους δύο πρώτους αγώνες και διεκδικούν την πρωτιά.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024