Στο κυνήγι του Όσκαρ ο Χόακιν Φοίνιξ ως «Τζόκερ»
Ο εμβληματικός ηθοποιός αναμένεται να αναμετρηθεί με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο για τη διεκδίκηση του χρυσού αγαλματιδίου.
Αν και η κινηματογραφική χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και τα Όσκαρ είναι ακόμα μακριά, τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν από τώρα για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα φύγουν από την τελετή των βραβείων μαζί με το χρυσό αγαλματάκι.
Μετά τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τώρα έρχεται και η υποψηφιότητα του Χοακίν Φίνιξ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Τζόκερ», ο οποίος και ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο.
https://www.youtube.com/watch?v=-_DJEzZk2pc
Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων Oddschecker, το γεγονός ότι η ταινία «Τζόκερ» θα λάβει μέρος σε δύο φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτό της Βενετίας και αργότερα στου Τορόντο, κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικς, δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα στον Φίνιξ για να λάβει το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου στα Όσκαρ του 2010.
O Xόακιν Φοίνιξ έχει κερδίσει κυριολεκτικά τα πάντα, πέρα από το Όσκαρ: άξιο αναφοράς είναι ότι έχει βραβευθεί με Χρυσή Σφαίρα και με Γκράμι για την ενσάρκωση του τραγουδιστή Τζόνι Κας στη βιογραφική ταινία «Walk the Line». Ο πολύπειρος ηθοποιός είναι γνωστός για την εμβληματική του εμφάνιση ως ο σατανικό αυτοκράτορας Κόμμοδος στον «Μονομάχο».
Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες το Oddschecker πιστεύει ότι ισχυρές υποψηφιότητες είναι αυτές της Πενέλοπε Κρουζ, της Νικόλ Κίντμαν, της Έλεν Μίρεν και της Σίρσα Ρόναν
Οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν όταν θα πλησιάζει η τελετή απονομής που θα γίνει την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Στο φως όσα κατέθεσε ο Χάουαρντ Λάτνικ: Τρεις φορές συνάντησε τον γείτονά του, Τζέφρι Έπσταϊν, είπε
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- «Βγήκα από το σπίτι μου και είδα διαμελισμένο το σώμα της»: Μαρτυρία στο in για το τροχαίο στα Πατήσια
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε
- ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει «Δημήτρης Κατακουζηνός» στο Mononews ή είναι ακόμη μία έκφανση ενός μηχανισμού τύπου «Ομάδα Αλήθειας»;
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442