Αιχμές για Δούρου: «Αχρείαστες» αγορές 9 εκατομμυρίων λίγο πριν αποχωρήσει
Ο κ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε πως «παραμονές Δεκαπενταύγουστου, η Περιφέρεια Αττικής υπό την κ. Δούρου πλήρωσε ως προκαταβολή για προμήθεια οχημάτων που θα κάνουν την συλλογή βιοαποβλήτων, περί τα 8-9 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δόθηκαν σε δύο εταιρείες»
Αιχμές για την Περιφέρεια Αττικής και τις επιλογές της απερχόμενης Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, άφησε ο πρόεδρος Εργαζομένων στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής, Γιώργος Ζαχαρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή One Direct Weekend .
Ο κ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε πως «παραμονές Δεκαπενταύγουστου, η Περιφέρεια Αττικής υπό την κ. Δούρου πλήρωσε ως προκαταβολή για προμήθεια οχημάτων που θα κάνουν την συλλογή βιοαποβλήτων, περί τα 8-9 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δόθηκαν σε δύο εταιρείες».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ωστόσο, «παίρνουμε οχήματα για τη συλλογή βιοαποβλύτων, αλλά δεν έχουμε χώρους να τα πάμε».
Επιπλέον, ο κ. Ζαχαρόπουλος μίλησε για την οριακή κατάσταση που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ Φυλής και τόνισε την ανάγκη για μια πιο δίκαιη κοινωνικά διανομή των σκουπιδιών.
Αναφορικά με το νέο περιφερειάρχη που θα αναλάβει από αρχές Σεπτεμβρίου, τον κ. Γιώργο Πατούλη, είπε πως πρέπει να σχεδιάσει κάτι άμεσα, καθώς «θα βρεθεί με μια ωρολογιακή βόμβα στα χέρια του».
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία