Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε τη βέρα του και τη βρήκε μέσω... Facebook

Έχασε τη βέρα του και τη βρήκε μέσω… Facebook

Ένας νιόπανδρος από την Πάτρα είχε πάει διακοπές με τη σύζυγό του στα Κύθηρα, όπου και έχασε το δαχτυλίδι του σε παραλία του νησιού.

Συνήθως ακούμε για συγκινητικές ιστορίες εύρεσης παλαιών φίλων, συμμαθητών και μακρινών συγγενών μέσω των social media. Η χρηστικότητά τους, όμως, δεν περιορίζεται μόνο εκεί καθώς από ό,τι φαίνεται χαμένα αντικείμενα βρίσκουν τους ιδιοκτήτες τους χάρη σε δημοσιεύσεις στο Facebook.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένας νιόπανδρος από την Πάτρα πήρε ξανά στα χέρια του τη βέρα που είχε χάσει στη θάλασσα χάρη στη δημοσίευση μίας γυναίκας που βρήκε το δαχτυλίδι.

Η κυρία Κατερίνα Μπαμπά από τα Κύθηρα βρήκε τη βέρα στον βυθό της θάλασσας στις 13 Αυγούστου. Μάλιστα, ο αφηρημένος άνδρας που την είχε χάσει είχε μόλις πρόσφατα νυμφευθεί με την αγαπημένη του, καθώς η βέρα είχε χαραγμένη την ημερομηνία 28 Ιουλίου 2019.

«Καλησπέρα σε όλους!!! Σήμερα το απόγευμα στον βυθό του Χαλκού βρήκα την βέρα της φωτογραφίας. Έχει χαραγμένο το όνομα Ειρήνη και ημερομηνία 28/7/2019. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην Χώρα. Στην επιστροφή θα την αφήσω στο αστυνομικό τμήμα του Ποταμού. Εύχομαι να βρεθεί ο κάτοχος της… είναι και νιόπαντρος» έγραψε η γυναίκα από τα Κύθηρα στη δημοσίευσή της.

Η ανάρτηση, όπως αναφέρει το thebest.gr έκανε τον γύρο του διαδικτύου με περίπου 7.000 κοινοποιήσεις και πράγματι δυο μέρες μετά, η σύζυγος του ζευγαριού με καταγωγή από την Πάτρα, είδε την έκκληση σε τοπικό site και ήρθε σε επαφή με την κυρία που τη βρήκε.

Για άλλη μία φορά, τα social media έκαναν το θαύμα τους.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024