Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «χρειάστηκε» αλλά νίκησε η Λίβερπουλ

Τα «χρειάστηκε» αλλά νίκησε η Λίβερπουλ

Οι κόκκινοι επικράτησαν εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 2-1 χάρη σε γκολ των Μανέ και Φιρμίνο. «Διπρόσωπη» η ομάδα του Κλοπ με κακό πρώτο μέρος και καλό δεύτερο. «Δώρο» του Άντριαν το γκολ των γηπεδούχων

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού σούπερ καπ κόντρα στην Τσέλσι, αλλά τελικά οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν «διπρόσωπη» και εμφανώς κουρασμένη από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και η εικόνα της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σαουθάμπτον η οποία δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Άντιαν έδειξε σε ετοιμότητα όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Η Λίβερπουλ κατάφερε πάντως να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα, με υπέροχο γκολ του Μανέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.

Φιρμίνο και 2-0

Η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοση της στο δεύτερο 45λεπτο και πίεση την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ψάχνοντας για το δεύτερο γκολ. Η υπεροχή των κόκκινων καρποφόρησε στο 71’ με τον Φιρμίνο να κάνει το 2-0, αλλά το φινάλε του αγώνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Λίβερπουλ.

Το λάθος του Άντριαν στο 82’ επέτρεψε στον Ίνγκς να μειώσει 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 87’. Τελικά η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024