Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακογιάννης: Πρώτη προτεραιότητά μου η καθημερινότητα του Αθηναίου

Μπακογιάννης: Πρώτη προτεραιότητά μου η καθημερινότητα του Αθηναίου

Θα ορκιστεί στις 25 Αυγούστου στην Ακαδημία Πλάτωνος και θα είναι η πρώτη ορκωμοσία δημάρχου της Αθήνας εκτός δημαρχιακού μεγάρου

«Πρώτη προτεραιότητά μου ως Δήμαρχος Αθηναίων θα είναι η καθημερινότητα του Αθηναίου πολίτη, δηλαδή η καθαριότητα, ο φωτισμός, η ασφάλεια της πόλης και το περιβάλλον» δηλώνει ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Θα ορκιστεί στις 25 Αυγούστου στην Ακαδημία Πλάτωνος και θα είναι η πρώτη ορκωμοσία δημάρχου της Αθήνας εκτός δημαρχιακού μεγάρου.

Αλλά γιατί επέλεξε την Ακαδημία Πλάτωνος για την ορκωμοσία του; Επειδή εκεί λειτούργησε, λέει, το πρώτο πανεπιστήμιο της αρχαιότητας και επιπλέον θέλει να δώσει έμφαση σε μια υποβαθμισμένη περιοχή της πρωτεύουσας.

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, θα ορκιστεί στις 29 Αυγούστου στο Ζάππειο, σε ειδική τελετή, στην οποία θα προσκληθούν και πολιτικοί καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας. Αναλαμβάνει καθήκοντα, σύμφωνα με το νόμο, την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα που θα γίνει και η παράδοση- παραλαβή από τη Ρένα Δούρου.

Πρώτη προτεραιότητά του, όπως λέει, θα είναι η διαχείριση στερεών αποβλήτων που έφθασαν σε οριακό σημείο και η πολιτική προστασία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024