Μια πολύ σημαντική επιτυχία χάρισε στον ελληνικό αθλητισμό ο πρωταθλητής ποδηλασίας, Κωνσταντίνος Λιβανός καθώς ο Έλληνας ποδηλάτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο κέριν.
Ο Λιβανός πήρε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας Εφήβων που διεξάγεται στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη.
Στον τελικό (θέσεις 1-6) ο Λιβανός άφησε πίσω τους Σαμ Γκάλαχερ (Αυστραλία) και Εσόου Εσόου (Ινδία), πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.