Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Βουτιές στα Δωδεκάνησα
Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει το ερωτευμένο ζευγάρι!
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!
Μετά το πέρας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων το αγαπημένο ζευγάρι έβαλε πλώρη για τα πανέμορφα Δωδεκάνησα. Οι βόλτες στην παραλία αλλά και σοκάκια της πόλης στο νησί της Ρόδου δεν είχαν τέλος!
Επόμενη στάση για το δημοφιλές ζευγάρι ήταν το υπέροχο νησί της Λίνδου, όπου έκαναν μία ολιγοήμερη εκδρομή, στα πλαίσια της οποίας επισκέφθηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο.
Τόσο η πανέμορφη Κατερίνα όσο και ο γοητευτικός Γιάννης ανάρτησαν πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο από τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις!
Τα χαμογελά τους λάμπουν από ευτυχία ενώ μαρτυρούν πως ο χρόνος που περνούν μαζί είναι ο καλύτερος!
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: Οι κατηγορίες περί αντισημιτισμού που εκτοξεύονται ως χαρτοπόλεμος είναι για να αποσπάται η προσοχή από τα θύματα
- Αν αυτό το παλτό μπορούσε να μιλήσει – Το μακρύ ταξίδι του πανωφοριού Τσέστερφιλντ του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ




