Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμπλοκή πυροσβεστών με φερόμενο εμπρηστή - Τους επιτέθηκε και προκάλεσε τροχαίο

Συμπλοκή πυροσβεστών με φερόμενο εμπρηστή – Τους επιτέθηκε και προκάλεσε τροχαίο

Ο άνδρας είναι ύποπτος για την πυρκαγιά που προκλήθηκε στην περιοχή ανάμεσα στην Παλαιοβαρβάσαινα και τις Καρούτες στην Ηλεία και η προσαγωγή του αποδείχτηκε επεισοδιακή

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα σε πυροσβέστες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, κατά τη διάρκεια προσαγωγής ενός άντρα ύποπτου για εμπρησμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα ilialive.gr, οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Πύργου, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή ανάμεσα στην Παλαιοβαρβάσαινα και τις Καρούτες, αναζήτησαν, εντόπισαν και τελικά προσήγαγαν ένα άτομο ως ύποπτο.

Κατά την προσαγωγή του στην υπηρεσία με όχημα της Πυροσβεστικής, αυτός όρμησε με απίστευτη μανία στον οδηγό και τους άλλους δύο πυροσβέστες, χτυπώντας τους. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να τον αποφύγει και να αμυνθεί, σταμάτησε απότομα το όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε ακριβώς πίσω.

Ο δράστης -σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα- συνέχισε να είναι επιθετικός και εξαγριωμένος με αποτέλεσμα να λάβει διαστάσεις η συμπλοκή και κάποιοι από τους πυροσβέστες να τραυματιστούν.

Τελικά, με τη συνδρομή και άλλων πυροσβεστών, ο δράστης συνελήφθη και κρατείται, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα ερευνά την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση για εμπρησμό.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024