Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφει στην Μπολόνια και χάνει το Παγκόσμιο ο Τεόντοσιτς

Επιστρέφει στην Μπολόνια και χάνει το Παγκόσμιο ο Τεόντοσιτς

Σοβαρότατος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς που θα χάσει το Παγκόσμιο, αφού επιστρέφει στην Μπολόνια ώστε να αρχίσει τη θεραπεία για την πελματιαία απονευρωσίτιδα υπό την επίβλεψη των γιατρών της ομάδας

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Λιθουανία και το μέγεθος της ζημιάς αποδείχθηκε πολύ μεγάλο.

Ο Σέρβος σόκαρε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά και τους ανθρώπους της Βίρτους Μπολόνια που τον είδαν να αποχωρεί με πρόβλημα στο πόδι.

Την Κυριακή (11/8) η σερβική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του:

«Ο Τεόντοσιτς υπέστη νέο τραυματισμό στο πέλμα. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι του και θα κινηθούμε ανάλογα, ξέροντας περισσότερες λεπτομέρειες».

Σύμφωνα με το Sportando, ο πολύπειρος γκαρντ θα επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών στην Μπολόνια ώστε να αρχίσει τη θεραπεία υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Βίρτους.

Έτσι θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε το σχετικό tweet:

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024