
Οι προτάσεις Μαξίμου για την ηγεσία της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη νέα ηγεσία του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος» αναφέρεται, όπως είχε ενημερώσει το in.gr από το Σάββατο.
Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν θητεύσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Ζούλας ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής και ο κ. Γαμπρίτσος ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος το 2010, για σύντομο χρονικό διάστημα, επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.
- Θλίψη στην ενόργανη γυμναστική: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 41 του ο Γκαέλ Ντα Σίλβα
- Στην Ελλάδα ο Γιώργος Μυλωνάκης μετά τη θεραπεία στη Γερμανία – Αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του
- Ανδρουλάκης: Διμέτωπη επίθεση κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα – Στόχος μας η πρώτη θέση στις εκλογές
- ΑΑΔΕ: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών του 2024 – Έως 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
- Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στη Σαντορίνη για τη βιωσιμότητα
- Αρμενία: Ο Τραμπ ανακοινώνει πως υποστηρίζει τον πρωθυπουργό Πασινιάν στις εκλογές της 7ης Ιουνίου



