Απαρηγόρητη είναι η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη μετά το  θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της Κώστα, ο οποίος στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι,  είχε σώσει με το καΐκι του δεκάδες πυρόπληκτους.

Σοκ για τη Σοφία Αρβανίτη από τον ξαφνικό χαμό του αδελφού της

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ένας άνθρωπος, που είχε κάνει βίωμα την προσφορά και την αλληλεγγύη, ήταν ο άνθρωπος που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα όταν μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ, έσωσαν 70 συνανθρώπους μας, με το καΐκι του, τη νύχτα της μεγάλης τραγωδίας.

 

Μάλιστα, η Σοφία Αρβανίτη σε τηλεοπτική της εμφάνιση είχε μιλήσει για τα γεγονότα, όταν ο αδελφός της έσωσε από βέβαιο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Όπως είχε πει τότε η τραγουδίστρια, ετοιμαζόταν με τη μητέρα της να τον επισκεφθεί για να του ευχηθούν, όμως εκείνος ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι δεν θα έκανε γιορτή.

«Πρέπει να σπεύσουμε να σώσουμε ανθρώπους, γιατί κινδυνεύουν από την πυρκαγιά» θυμήθηκε ότι της είπε ο αδερφός της και πρόσθεσε:

«Τον έπαιρνα τηλέφωνο γιατί είχα αγωνία και απαντούσαν στο τηλέφωνο οι άνθρωποι που είχε σώσει. Μου έλεγαν «μην ανησυχείτε, δεν μπορεί να σας απαντήσει αυτή τη στιγμή. Είναι στα νερά με τον γιο του και τη γυναίκα του και σώζει κόσμο».

Όπως ήταν φυσικό, ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Αρβανίτη, βύθισε στη θλίψη τη Σοφία Αρβανίτη που για να τιμήσει τη μνήμη του ανάρτησε στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας