Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίγεται ο Υμηττός - Εκκενώθηκαν σπίτια στην Παιανία (εικόνες)

Καίγεται ο Υμηττός – Εκκενώθηκαν σπίτια στην Παιανία (εικόνες)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Παιανία, σε περιοχή όπου βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες, για τις οποίες ήδη δόθηκε εντολή εκκένωσης, καθώς υπάρχουν φόβοι ακόμη και για ζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Παιανία, σε περιοχή όπου βρίσκονται διάσπαρτες κατοικίες, για τις οποίες ήδη δόθηκε εντολή εκκένωσης, καθώς υπάρχουν φόβοι ακόμη και για ζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το συμβάν στις 03.28 της Δευτέρας και αμέσως σήμανες συναγερμός στις υπηρεσίες της καθώς τα νέα που έφταναν από την περιοχή της Παιανίας ήταν ανησυχητικά.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρές δυνάμεις κατέφθασαν επί τόπου, ρίχνοντας όλο το βάρος της επιχείρησής τους στην προστασία των ανθρώπων, των κατοικιών και περιουσιών τους.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία στους πρόποδες του Υμηττού και κατευθυνόταν με τη βοήθεια των ανέμων προς το βουνό.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Τη μάχη με τις φλόγες δίνουν 133 πυροσβέστες με 42 οχήματα. Αναλυτικά, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 61 πυροσβέστες με 27 οχήματα, 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα του μηχανοκίνητου τμήματος της Πυροσβεστικής και 6 ομάδες πεζοπόρων με 42 πυροσβέστες.

Εθελοντικά συνδράμουν πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρες ΟΤΑ.

Διακοπές κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξαιτίας της πυρκαγιάς στη θέση Προσήλιο της Παιανίας και της ανάγκης κίνησης των πυροσβεστικών οχημάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Ιονίου.

Επίσης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κατεχάκη από την οδό Πίνδου έως το στρατόπεδο Σακέτα, στο ύψος της Καισαριανής.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024