Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζούλας και Γαμβρίτσιος στο τιμόνι της ΕΡΤ- Τσιόδρας στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Ζούλας και Γαμβρίτσιος στο τιμόνι της ΕΡΤ- Τσιόδρας στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

Μετά τα έντονα σενάρια που θέλουν τον Δημήτρη Τσιόδρα, να αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κωνσταντίνος Ζούλας και Γιώργος Γαμβρίτσιος τοποθετούνται στη διοίκηση της ΕΡΤ

Μετά τα έντονα σενάρια που θέλουν τον Δημήτρη Τσιόδρα, ένα όνομα- έκπληξη, να αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, υπάρχουν πληροφορίες και όσον αφορά δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του προέδρου και τον Γιώργο Γαμβρίτσιο για τη θέση  του διευθύνοντος συμβούλου.  είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Μετά τη στελέχωση των γενικών γραμματειών και κάποιων πρώτων οργανισμών, σειρά παίρνει και το κρατικό κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τοποθετήσει τον σημερινό επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ και τον Γιώργο Γαμβρίτσιο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Με την μετακίνηση του κ. Ζούλα στην Αγία Παρασκευή, το γραφείο τύπου του Μεγάρου Μαξίμου μένει «ακυβέρνητο», με το τον κ. Μητσοτάκη να αναθέτει την «αποστολή» στον Δημήτρη Τσιόδρα. Μάλιστα, η ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων του κ. Τσιόδρα στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Ο Γιώργος Γαμβρίτσιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ. Ο κ. Γαμβρίτσιος επιστρέφει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μετά από 9 χρόνια, καθώς το 2010, ο τότε υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος τον είχε τοποθετήσει στη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ (μέχρι τον διαχωρισμό των δύο θέσεων), ωστόσο 6 μήνες αργότερα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως είχε υποστηρίξει.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας

O Δημήτρης Τσιόδρας εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1989. Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα κάνει στο ραδιόφωνο του Flash, έπειτα στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», όπου έφτασε στη θέση του αρχισυντάκτη του πολιτικού τμήματος, και στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, καλύπτοντας πάντοτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Νοέμβριο του 2011 αναλαμβάνει διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και ακολούθως κυβερνητικός εκπρόσωπος στην υπηρεσιακή κυβέρνησης του Παναγιώτη Πικραμμένου μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Από το 2015 έως το Φεβρουάριο του 2019 οπότε και αποχώρησε, ήταν εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, ενώ στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας

Ο μέλλων, σύμφωνα με την έως τώρα πληροφόρηση, πρόεδρος της ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Ο κ. Ζούλας μπήκε στη δημοσιογραφία το 1988 σε ηλικία 19 ετών, περνώντας από τον Αθήνα 9,84, την Καθημερινή, τον ΑΝΤ1 και τα τελευταία χρόνια τον ΣΚΑΪ, πριν αναλάβει από το 2017 επικεφαλής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Γαμβίτσιος

Ο Γιώργος Γαμβρίτσιος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός. Τη δεκαετία του 1980 εργάστηκε ως μηχανικός ανάπτυξης και διευθυντικό στέλεχος στο τηλεοπτικό δίκτυο CΒS στη Νέα Υόρκη. Είναι απόφοιτος του Ρolytechnic University of Νew Υork, με πτυχίο στην Ηλεκτρομηχανική.
Πριν αναλάβει καθήκοντα στην ΕΡΤ είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΝetΜed ΑΕ (Νova), ενώ υπήρξε γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του Μega. Μετά την ΕΡΤ ο κ. Γαμβρίτσιος βρέθηκε στη γενική διεύθυνση του ΟΤΕ TV, απ’ όπου παραιτήθηκε τον Απρίλιο του 2013.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024