Μεγάλη ταλαιπωρία για δεκάδες οδηγούς στην Εθνική – Αθηνών Θεσσαλονίκης που παραμένουν ακινητοποιημένοι στο ύψος της Λεπτοκαρυάς και της Σκοτίνας στην Πιερία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, υπάρχει γενικευμένο μπλα άουτ στην περιοχή και έχουν κλείσει τα τούνελ της Λεπτοκαρυάς και τις Σκοτίνας για λόγους ασφαλείας. Αποτέλεσμα είναι για αρκετή ώρα να παραμένουν ακινητοποιημένα δεκάδες ίσως και εκατοντάδες οχήματα.

Τοπικά μέσα της Θεσσαλίας αναφέρουν ότι μετά τις 10.30 το βράδυ σημειώθηκε γενικό μπλακ άουτ  στα παράλια της Λάρισας και της Πιερίας και ειδικότερα στις περιοχές Νέοι Πόροι, Πλαταμώνας, Καστρί Λουτρό και Κάτω Αιγάνη μεταξύ άλλων, έως και τον Παντελεήμονα και την Λεπτοκαρυά.

Η διακοπή ρεύματος έχει θέσει εκτός λειτουργίας και τα διόδια της Λεπτοκαρυάς στην Εθνική Οδό.

Οδηγός που έχει ακινητοποιηθεί στην Εθνική Οδό πριν το τούνελ της Σκοτίνας ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία στις 11 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπλακ άουτ έχει επηρεάσει την Εθνική Οδό από το ύψος του Δίου έως και τον Πλαταμώνα.

Η κίνηση εκεί γίνεται με την βοήθεια της Τροχαίας αλλά και την συνδρομή της Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Μάλιστα στην σήραγγα του Πλαταμώνα (Τ3) λόγω της συσκότισης έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα και γίνεται προσπάθεια η κατάσταση να ομαλοποιηθεί. Η αιτία του μπλακ άουτ σύμφωνα με πληροφορίες είναι η υπερφόρτωση του δικτύου.

Γράψτε το σχόλιό σας