Με εκπληκτικό άλμα στα 8.30 ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, δίνοντας 12 βαθμούς στην ελληνική ομάδα
Ο Μίλτος Τεντόγλου σε μία ακόμη τρομερή εμφάνιση κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που διεξάγεται στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Με άλμα στα 8 μέτρα και 3ο εκατοστά πήρε τη νίκη και έδωσε 12 πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, το πρώτο 12άρι που παίρνουμε στη διοργάνωση.
Ο Τεντόγλου δεν ξεκίνησε και πολύ καλά τον αγώνα καθώς έκανε άλμα στα 7 μέτρα, ενώ είχε και μία άκυρη προσπάθεια. Το τρίτο άλμα ήταν και το… φαρμακερό και με 8.30 κατέκτησε την πρώτη θέση, ξεπερνώντας τον Ισπανό Κάσερες που έφτασε μέχρι τα 8.02μ.
Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του 21χρονου αθλητή, που μέσα στο 2019 έχει κατακτήσει το χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών και στην αντίστοιχη διοργάνωση U23.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.