Έξαλλη έγινε η Δούκισσα Νομικού με την υβριστική επίθεση που δέχτηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης από μία follower του.

Συγκεκριμένα, ο αγαπητός ηθοποιός δημοσίευσε ένα υβριστικό μήνυμα προς το πρόσωπό του που του έστειλε άγνωστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα έλεγε:  «Πόσο Μαλα@@ς είσαι; Σε έχω ξαναβρίσει, απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Ο ηθοποιός σχολίασε «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι», ενώ γι’ αυτό το μήνυμα  θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως επί του θέματος και η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε την ανάρτησή της στο Instagram:

«Μόλις είδα αυτό το στόρι και έχω νεύρα. Έχω νεύρα γενικά με όσους δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγάζουν αδικαιολόγητη κακία και ειρωνεία. Με όσους χαίρονται να μπαίνουν στα προφίλ των άλλων και να κράζουν. Τι να πω… Το να κάνεις κάποιον άλλο να νιώσει πολύ άσχημα για να νιώσεις εσύ καλύτερα είναι πρόβλημα. Είναι αρρώστια. Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Γράψτε το σχόλιο σας