
Η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στο One Channel
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου
Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε η Παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.
Με το λόγο και το παράδειγμά της έδειξε τι θα πει «παράδειγμα ζωής». Παρότι το 2011 καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν το έβαλε κάτω. Κι έγινε… πρωταθλήτρια και έκανε τη χώρα της περήφανη.
«Ήθελα να κάνω κάτι που με χαροποιεί» εξηγεί. «Κάθε φορά που έπαιρνα ένα μετάλλιο, ήθελα κι ένα παραπάνω. Βέβαια, πολλές φορές ένιωθα ανήμπορη ή ότι δεν είμαι καλά, αλλά δεν το έβαλα κάτω» σημείωσε.
Ακόμα, η κ. Σταματοπούλου είπε ότι θα μετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Μίλησε, επιπλέον, και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Άνθρωποι με Ειδικοί Ανάγκες στο να κυκλοφορούν και να ζουν στην πόλη. «Χρειαζόμαστε γυμναστήρια για ΑΜΕΑ και καλύτερη ενημέρωση. Τι είναι ο αθλητισμός, οι παραολυμπιονίκες κλπ» κατέληξε.
Πηγή: onetv.gr
- Σιάτλ: Οι αρχές αναζητούν και δεύτερο ύποπτο για τη φονική επίθεση στο φεστιβάλ φαγητού – Τρεις οι νεκροί
- Σύρος: Καρέ-καρέ οι τελευταίες στιγμές της 52χρονης διασώστριας – Η μεταμφίεση και η στιγμή της επίθεσης
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ναϊμέγκεν στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Τρεις συλλήψεις για την έκρηξη στο εργοστάσιο στα Εξαμίλια
- «Ως Δούρειος Ίππος» – Ο ξάδελφος του Τζορτζ Μάικλ, Άνδρος Γεωργίου, για την οργή και τον πόνο του
- Βουλή: Σε πολιτική απομόνωση η κυβέρνηση στη Συνταγματική Αναθεώρηση – «Παρών» η Μπακογιάννη στην θητεία του ΠτΔ



