
Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια – Τέσσερις συλλήψεις
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων και την γύρω περιοχή.
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων και την γύρω περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν οκτώ αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, των ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, ο ένας κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπής αρχής, ο δεύτερος εννέα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 13 γραμμαρίων και οι άλλοι δυο στερούνταν εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
- Εξελέγη το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
