Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Πήγε στο Ελ Πάσο για τη σφαγή και μιλούσε για τα... πολιτικά του κατορθώματα

Τραμπ : Πήγε στο Ελ Πάσο για τη σφαγή και μιλούσε για τα… πολιτικά του κατορθώματα

Απευθυνόμενος στους γιατρούς στο νοσοκομείο του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ελ Πάσο, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών της ένοπλης σφαγής καθώς και να δώσει κουράγιο στους τραυματίες, άρχισε ξαφνικά να μιλάει για τα... πολιτικά του κατορθώματα.

Με πολλά από τα θύματα του μακελειού στο Τέξας να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ελ Πάσο, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρέθηκε χθες εκεί για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές… άρχισε απότομα να μιλά για τους πολλούς υποστηρικτές που έχει στην πόλη.

Μιλούσε για προεκλογική συγκέντρωση

«Μιλάμε για σας σε όλον τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους γιατρούς, όπως καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο που μεταδόθηκε σήμερα σε τοπικό κανάλι.

Και τότε, αμέσως, άρχισε να μιλά για προεκλογική συγκέντρωση που είχε διοργανώσει η καμπάνια του τον Φεβρουάριο στην πόλη του Τέξας. «Ηταν πλήθος», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «διπλάσιοι» ακόμη υποστηρικτές του εκεί έξω.

Χωρίς να πάρει ανάσα, επιτέθηκε στον Μπέτο Ο’Ρουρκ, υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2020, που είχε διοργανώσει συγκέντρωση την ίδια μέρα τον Φεβρουάριο, για να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του μεγιστάνα προέδρου.

Αυτός ο «τρελός»…

Ο Ο’Ρουρκ, αυτός «ο τρελός», συνέχισε ο Τραμπ «συγκέντρωσε περίπου 400 άτομα σε χώρο στάθμευσης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας πρόεδρος έχει επανέλθει στο ερώτημα ποιες από τις δύο συγκεντρώσεις μάζεψαν μεγαλύτερο κόσμο εκείνη την ημέρα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε χθες στο Ελ Πάσο για να τιμήσει τους 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά νεαρού μακελάρη.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024