Θρήνος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για τον τραγικό χαμό 14χρονου, ο οποίος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν σε παρέα παιδιών με ποδήλατα. Την τελευταία στιγμή γλίτωσαν ο δίδυμος αδελφός του και φίλος τους.

Κατέληξε στα Επείγοντα

Η τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Καραβόμυλο συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Ολα συνέβησαν όταν, λίγο πριν τις 22.00, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες, αποτελούνταν από περίπου πέντε άτομα τα οποία κινούνταν με ποδήλατα που είχαν φώτα μπρος πίσω στον δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ξαφνικά, στο ύψος του «Γκλαντζούνη», Audi που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, είχε όμως μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Σφοδρή πρόσκρουση

Εκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο, χτυπώντας και το τρίτο.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν το ένα από τα δίδυμα αδέλφια να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ από τύχη γλίτωσε ο αδερφός του και συνομήλικος φίλος τους.

Πάνω από το βαριά τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού, ανάμεσά τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός από τη Λαμία.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκτινάχθηκε ψηλά

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Οι επόμενες εικόνες από το Audi, που οδηγούσε ο 44χρονος Αλβανός, δείχνουν τη σφροδρότητα της σύγκρουσης κυρίως με το ποδηλάτου του άτυχου παιδιού, που εκτινάχθηκε ψηλά και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ.
Απίστευτος ο πόνος και ο θρήνος στους διαδρόμους του ΓΝ Λαμίας για τον αδόκητο χαμό του παιδιού.

Αστυνομικοί από το ΑΤ Στυλίδας συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος, στον οποίο έγινε αιμοληψία για να διαπιστωθεί εάν ήταν μεθυσμένος.

Γράψτε το σχόλιό σας