Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς : Βρήκαν τα πτώματα των δύο φυγάδων που καταζητούνταν για την τριπλή δολοφονία

Καναδάς : Βρήκαν τα πτώματα των δύο φυγάδων που καταζητούνταν για την τριπλή δολοφονία

Εντοπίστηκαν τα πτώματα δύο ατόμων στη βόρεια Μανιτόμπα του Καναδά και οι αστυνομικοί δηλώνουν «σίγουροι ότι ανήκουν στους δύο υπόπτους που καταζητούνταν σε σχέση με τις τρεις ανθρωποκτονίες στη Βρετανική Κολομβία».

Η καναδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντόπισε την Τετάρτη δύο πτώματα στη βόρεια Μανιτόμπα, δηλώνοντας «βέβαιη» ότι είναι των δύο νεαρών φυγάδων, που κατηγορούνταν για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

Ανθρωποκυνηγητό

Οι αρχές είχαν επιδοθεί για περισσότερο από δύο εβδομάδες σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο εφήβων.

«Σχεδόν στις 10 το πρωί, αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα δύο ατόμων», 8 χλμ μακριά από το σημείο όπου είχαν βρεθεί τα οχήματα των δυο υπόπτων στα τέλη Ιουλίου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζέιν ΜακΛάθι.

«Είμαστε σίγουροι ότι τα πτώματα είναι των δύο υπόπτων που καταζητούνταν σε σχέση με τις ανθρωποκτονίες στη Βρετανική Κολομβία» τόνισε, προσθέτοντας ότι θα διεξαχθεί γρήγορα αυτοψία για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά τους.

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που είχαν θεαθεί ήταν στις 19 Ιουλίου.

Ποια ήταν τα θύματα

Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για τη δολοφονία καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια στο Βανκούβερ του Καναδά, του Λέοναρντ Ντάικ, 64 ετών, και θεωρούνταν ύποπτοι για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της αμερικανίδας φίλης του Τσίνα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε δρόμο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Το αυτοκίνητό τους είχε βρεθεί, τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024