Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Όσο για το γκολ, εδώ είχαμε επίδειξη της κλάσης του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο τρόπος που προσποιείται και αποφεύγει τον αντίπαλο του για να βρει τον ελάχιστο ωφέλιμο χώρο ώστε να βγάλει τη συστημένη σέντρα, είναι για σεμινάριο
Εντάξει, είναι εύκολο να υποδέχεσαι μια ελληνική ομάδα στην Πόλη με συνθήματα που παραπέμπουν στην εθνικιστική λογική του Ερντογάν στον οποίο χρωστάς την ύπαρξή σου ως ομάδα, αλλά τι γίνεται όταν μέσα στο γήπεδο δεν τα καταφέρνεις. Διότι εσύ αναγκάζεσαι να γυρίσει έξι αιώνες πίσω για να δικαιολογήσεις την περηφάνια σου αλλά μέσα στο γήπεδο ο πραγματικά και για πραγματικούς λόγους υπερήφανος ήταν άλλος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!