Για τη στάση του κόμματός της στο νομοσχέδιο που αφορούσε το ακαδημαϊκό άσυλο αλλά και για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μίλησε στην εκπομπή One Direct το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Ζέφη Δημαδάμα.

«Έχουμε μια δυσκολία να έχουμε μέτρο σε ότι κάνουμε. Εγώ σκέφτομαι ότι όλα τα κόμματα έχουν μια καλή προαίρεση και θέλουν να επιλύσουν τα ζητήματα που μας ταλανίζουν. Αλλά δεν βρίσκουν τη μέση λύση. Το σωστό δρόμο. Τα βλέπουν όλα άσπρο μαύρο» σχολίασε αναφορικά με το νομοσχέδιο που περιλάμβανε το πανεπιστημιακό άσυλο.

«Αφέθηκαν εκτός νομοσχεδίου πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν τα πανεπιστήμια. Σημαντικά ζητήματα» ανέφερε και πρόσθεσε πως «το άσυλο δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα του πανεπιστημίου».

Επιπλέον επέκρινε τις κόντρες Μητσοτάκης –Τσίπρα στη βουλή, ενώ κατήγγειλε την αξιωματική αντιπολίτευση για αντιθεσμική συμπεριφορά, αναφορικά με την αποχώρηση των βουλευτών της κατά τη στιγμή της ψηφοφορίας του διϋπουργικού νομοσχεδίου. Τέλος είπε πως «δεν ταίριαζε το ζήτημα της νομικής Πατρών με το νομοσχέδιο».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας