Μητσοτάκης: Tέλος στις ουρές της ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
Ανάρτηση σχετικά με τη διάταξη του διϋπουργικού νομοσχεδίου που αφορά τη διανομή των φαρμάκων κατ΄οίκον για τους βαριά νοσούντες έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ανάρτηση σχετικά με τη διάταξη του διϋπουργικού νομοσχεδίου που αφορά τη διανομή των φαρμάκων κατ΄οίκον για τους βαριά νοσούντες έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πως θα μπει τέλος στις ουρές ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.
Αναλυτικά η δημοσίευση του πρωθυπουργού:
«Βάζουμε τέλος στις ουρές της ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Αρχίζουμε με τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη: το Διϋπουργικό νομοσχέδιο ανοίγει το δρόμο για διανομή φαρμάκων σε βαριά νοσούντες στο σπίτι, στο χώρο νοσηλείας ή στα φαρμακεία της γειτονιάς»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Βάζουμε τέλος στις ουρές της ντροπής στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ. Αρχίζουμε με τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη: το Διυπουργικό νομοσχέδιο ανοίγει το δρόμο για διανομή φαρμάκων σε βαριά νοσούντες στο σπίτι, στο χώρο νοσηλείας ή στα φαρμακεία της γειτονιάς. pic.twitter.com/EXphbgrtjK
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions