Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Εχουμε τα όπλα για να αιφνιδιάσουμε την Μπασακσεχίρ»

Μαρτίνς: «Εχουμε τα όπλα για να αιφνιδιάσουμε την Μπασακσεχίρ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη μεγάλη μάχη με την Μπασακσεχίρ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει τα όπλα για να χτυπήσει την τουρκική ομάδα.

Στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη μεγάλη μάχη με την Μπασακσεχίρ (7/8, 20:45) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τα όπλα για να αιφνιδιάσουν την τούρκικη ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η Μπασακσεχίρ είναι μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να είναι προσεκτικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ιβηρας τεχνικός μάλιστα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η Μπασακσεχίρ έχει καλύτερους παίκτες από την Βικτόρια Πλζέν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά για τη Μπασακσεχίρ: «Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κουβέντα με τον Βαλμπουενά αλλά και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ. Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να… διαβάζουμε τον αντίπαλο».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι: «Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο».

Τι αποτέλεσμα θεωρείτε καλό για να έρθει η πρόκριση; «Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί».

Για το πόσο πιο έτοιμη είναι η ομάδα σε σχέση με τον εκτός έδρας αγώνα με την Πλζεν και πόσο διαφορετικό περιμένει τον αντίπαλο: «Όταν περνάνε 15 μέρες, μια ομάδα βελτιώνεται. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη. Αν συγκριθούν οι δύο ομάδες, η Πλζεν και η Μπασακσεχίρ, είναι και οι δύο ποιοτικές. Θέλουν να κυριαρχούν στα πρωταθλήματά τους και έχουν καλούς παίκτες. Η φιλοσοφία της Μπασακσεχίρ είναι αυτή του νικητή. Θέλω βέβαια να πω ότι μεμονωμένα οι παίκτες της Μπασακσεχίρ είναι καλύτεροι από αυτούς της Πλζεν».

Για το γεγονός ότι έχει αλλάξει προπονητή η Μπασακσεχίρ και πως είναι αβέβαιος ο τρόπος που θα αγωνιστεί: «Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πώς θα κατέβει η Μπασακσεχίρ».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024