
Η Μόνικα Μπελούτσι «ταράζει» τα νερά της Πάρου
Για μια ακόμα χρονιά η Μόνικα Μπελούτσι ψηφίζει Ελλάδα
Για μια ακόμα χρονιά η Μόνικα Μπελούτσι ψηφίζει Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε τον αγαπημένο της κυκλαδίτικο προορισμό που δεν είναι άλλος από την Πάρο.
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον κατά 18 χρόνια μικρότερό της η Μόνικα Μπελούτσι αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας για να περάσει ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.
Η 54χρονη τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στην πανέμορφη Πάρο και πήγε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.
«Όλος ο κόσμος πέρναγε από εκεί να της μιλήσει. Εκείνη ήταν πολύ ευγενική και χαιρετούσε όλο τον κόσμο» είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Μόνικα απόλαυσε ψάρια και χταποδάκι.
Αυτή είναι η 6η χρονιά που η ηθοποιός επισκέπτεται το νησί των Κυκλάδων, καθώς μια φίλη της διατηρεί σπίτι στην Πάρο και την φιλοξενεί.
- Κέρκυρα: Νεκρός ο οδηγός της γουρούνας, τραυματίας ο γιος του
- Έλον Μασκ, Σαμ Άλτμαν και η Οδύσσεια ως «νεκρή γάτα» – «Η υστερία του αντιπερισπασμός με άρωμα Ομήρου»
- Έλληνες του Πόντου: Το έπος του ένοπλου αγώνα τους
- Στ. Κασσελάκης: Ανατροπή στην πρωτόδικη απόφαση – Αθώος για το πόθεν έσχες ενώ ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Αντρέα Μαλντέρα νέος τεχνικός της εθνικής Ουκρανίας
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Το αυτοκίνητό σας μεταδίδει τα δεδομένα σας σε τρίτους




