Συναγερμός έχει σημάνει στην Ικαρία καθώς αγνοείται 34χρονη Βρετανίδα η οποία πήγε για τρέξιμο και έκτοτε όμως δεν έδωσε σημεία ζωής.
Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετέβη στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.
Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει χθες Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.
Το πρωί της Δευτέρας, όμως, όταν ξύπνησε ο Κύπριος σύντροφος, τηλεφώνησε στην 34χρονη γιατί έλειπε και εκείνη του ανέφερε ότι είχε πάει για τρέξιμο.
Η ώρα περνούσε και η 34χρονη έκτοτε δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνό της. Ετσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 12:40 της Δευτέρας.
Όλη η περιοχή, όπως αναφέρει το ikariaki.gr «χτενίζεται» απ’ όλες τις δυνάμεις για την ανεύρεση της αγνοούμενης τουρίστριας, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα.
Έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.
Μέχρι στις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας, δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).