Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου για την κατάκτηση του 24ου διαδοχικού και συνολικά 60ου πρωταθλήματος έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα «ιστορικό επίτευγμα», το οποίο προστίθεται στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα κολύμβησης του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 60ού πρωταθλήματος της ιστορίας της.
Για 24η χρονιά στη σειρά, το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού κατακτά τον τίτλο, πετυχαίνοντας παράλληλα και «τρεμπλ», καθώς επικράτησε τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Δίχως άλλο πρόκειται για ένα ιστορικό επίτευγμα στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.