Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου για την κατάκτηση του 24ου διαδοχικού και συνολικά 60ου πρωταθλήματος έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα «ιστορικό επίτευγμα», το οποίο προστίθεται στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα κολύμβησης του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 60ού πρωταθλήματος της ιστορίας της.
Για 24η χρονιά στη σειρά, το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού κατακτά τον τίτλο, πετυχαίνοντας παράλληλα και «τρεμπλ», καθώς επικράτησε τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Δίχως άλλο πρόκειται για ένα ιστορικό επίτευγμα στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!