Ο απολογισμός της διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.
Στατιστικά σταθερή εμφανίζεται η διαφθορά στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, εικόνα «οργανωμένου εγκλήματος», κυρίως σε υποθέσεις παράνομης μετανάστευσης
Στατιστικά σταθερή εμφανίζεται η διαφθορά στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, εικόνα «οργανωμένου εγκλήματος», κυρίως σε υποθέσεις παράνομης μετανάστευσης.
Αυτά προκύπτουν από την ετήσια έκθεση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που παρουσιάζει το One Channel. Χαρακτηριστικό της έκθεσης για το 2018, είναι το ότι οι σοβαρότερες από τις υποθέσεις που χειρίστηκαν οι αδιάφθοροι, αφορούσαν αδικήματα που συνδέονται με την παράνομη μετανάστευση προς την χώρα μας, αλλά και την παράνομη μετακίνηση μεταναστών και προσφύγων προς την Κεντρική Ευρώπη.
Πηγή: onetv.gr
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»