Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 17χρονο, σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Καρουσάδων – Σιδαρίου (περιοχή Αγ. Ιωάννης) στην Κέρκυρα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άλλος 17χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, εξετράπη της πορείας του και διερχόμενο όχημα, με έναν 69χρονο οδηγό, ημεδαπό, έπεσε πάνω του.
Από τη σύγκρουση το Ι.Χ., που οδηγούσε ο 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ανατράπηκε και είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 17χρονος, ημεδαπός, συνεπιβάτης του.
Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν δύο ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).