Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ασπρόπυργο.
Το πτώμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων στην περιοχή Νεοκτίστων Ασπροπύργου.
Στο σημείο βρίσκονται άνθρωποι της αστυνομίας, ενώ η σορός, που ανήκει σε άνδρα, ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί.
«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής, ενώ την υπόθεση διερευνά το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).