Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κροατία : Μπήκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και δολοφόνησε έξι μέλη της οικογένειάς της

Κροατία : Μπήκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και δολοφόνησε έξι μέλη της οικογένειάς της

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Από τη φονική μανία του δράστη γλίτωσε βρέφος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι

Εξι άνθρωποι – τρεις γυναίκες, δύο άνδρες και μικρό παιδί – που εκτιμάται ότι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, από άνδρα ο οποίος αναζητείται, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κατά πληροφορίες που δημοσιεύουν ιστότοποι κροατικών εφημερίδων, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον μελών της οικογένειας της πρώην συζύγου του.

Ειδοποίησαν οι γείτονες

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και παιδί» δέκα ετών, δήλωσε στον Τύπο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, Μάρκο Ράσιτς.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν επίσης βρέφος, το οποίο είναι σώο.

Επρόκειτο για οικογένεια

«Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Αρχικά, κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Ολη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό καθ’ άπασα την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024