Ασταμάτητη η Τουρκία απειλεί και την Ευρώπη με «όπλο» το προσφυγικό
Ακάθεκτη σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει η Τουρκία, η οποία δείχνει να μην πτοείται με τίποτα
Ακάθεκτη σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει η Τουρκία, η οποία δείχνει να μην πτοείται με τίποτα.
Μετά τις ευθείες απειλές του τούρου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος απείλησε με «νέο Αττίλα», σειρά είχε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Ο τούρκος ΥΠΕΣ διευκρίνισε πως αν η χώρα του ανοίξει τη δίοδο στη Σμύρνη θα περνούν την ημέρα 30.000- 35.000 πρόσφυγες.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας τόνισε ότι «αν ανοίγαμε σήμερα τη Σμύρνη θα περνούσαν απέναντι 30.000 με 35.000 άτομα. Να δούμε τότε τι θα συνέβαινε αν ανοίγαμε την Σμύρνη. Δεν απειλώ την Ευρώπη. Απλά κάνω μια διαπίστωση».
Ταυτόχρονα κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα για το προσφυγικό σε αντίθεση με την Άγκυρα.
Ο ίδιος υποστήριξε πως μετά την απόπειρα πραξικοπήματος την 15η Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία, 8.000 γκιουλενιστές διέφυγαν στην Ελλάδα.
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442