
Εντυπωσιακή εμφάνιση από Αντωνίου και Μπενέτο στο Παγκόσμιο της Ρουμανίας
Οι Παναγιώτης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Μπενέτος πλασαρίστηκαν στην 3η θέση της σειράς τους στο διπλό καγιάκ εφήβων στην απόσταση των 1000 μ. και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς
Με τον καλύτερο τρόπο άρχισαν για τα ελληνικά χρώματα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα κάνοε καγιάκ σπριντ στις κατηγορίες των εφήβων και -23 ετών, που διεξάγονται στο Πιτέστι της Ρουμανίας.
Και τα δύο ελληνικά πληρώματα προκρίθηκαν στους ημιτελικούς των κατηγοριών τους που θα διεξαχθούν την Παρασκευή.
Οι Παναγιώτης Αντωνίου και Κωνσταντίνος Μπενέτος πλασαρίστηκαν στην 3η θέση της σειράς τους στο διπλό καγιάκ εφήβων στην απόσταση των 1.000 μ. και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.
Αύριο θα συμμετάσχουν στη δεύτερη ημιτελική σειρά στη διαδρομή 3.
«Εισιτήριο» για τους ημιτελικούς κατέκτησε και ο Χρήστος Μάτσας στο μονό καγιάκ, στα 200 μ., ο οποίος πλασαρίστηκε στην 5η θέση. Θα αγωνιστεί αύριο στη δεύτερη ημιτελική σειρά στην 8η διαδρομή.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών μας. Οι εμφανίσεις τους ήταν καλές και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να προκριθούν και σε τελικούς» δήλωσε ο προπονητής Μανόλης Αγγελάκης, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ, Χρήστος Καλλιώρας, συμπλήρωσε: «Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες. Η αποστολή μπορεί να είναι μικρή αλλά οι αθλητές μας είναι ταλαντούχοι και αποτελούν τη γενιά του μέλλοντος. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τις καλές επιδόσεις τους και πιστεύω ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη».
- Πεζεσκιάν: Μήνυμα προς Τραμπ – «Ποιος είναι αυτός που θα στερήσει από ένα έθνος τα δικαιώματά του;»
- «Πρόεδρε are you in pain?» Το Tik Tok βίντεο του Ανδρουλάκη από την Παγκόσμια Προοδευτική Κινητοποίηση
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!





