Ανακοίνωσε Μπογκούνοβιτς ο Ολυμπιακός
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο διεθνής Κροάτης ίντερ Γκόραν Μπογκούνοβιτς.
Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα του Πειραιά απέκτησε και επίσημα τον διεθνή Κροάτη ίντερ Γκόραν Μπογκούνοβιτς, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γκόραν Μπογκούνοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης είναι γεννημένος στις 28/06/1989, έχει ύψος 1.98μ., αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.
Έχει αγωνιστεί στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την Φλένσμπουργκ, στη Σαμπερί (Γαλλία), την ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), την Σίμος Κόπερ (Σλοβενία), την Οντορχέι (Ρουμανία), Κονστάντζα (Ρουμανία).
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γκόραν Μπογκούνοβιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «O Oλυμπιακός έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και είμαι πολύ τυχερός που γίνομαι μέλος ενός τόσο σπουδαίου οργανισμού.
Οι στόχοι μας είναι να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».
- Η Πολωνία έκλεισε προσωρινά δύο αεροδρόμια λόγω των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
- Νέα ευκαιρία για επιστροφή ενοικίου – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι έως 30/12
- Στα γρήγορα: Οι μικρές ασκήσεις που τα βάζουν με την καθιστική ζωή
- Οι αποκαλύψεις του διαιτητή Εστράδα μετά από μια κόκκινη κάρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό το Σάββατο με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
- Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για καλό σκοπό
