Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοβουλίες Πατούλη για το σύστημα εξετάσεων οδήγησης

Πρωτοβουλίες Πατούλη για το σύστημα εξετάσεων οδήγησης

Στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να επιτευχθεί η άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις οδήγησης, αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης

Στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου προκειμένου να επιτευχθεί η άρση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί με τις εξετάσεις οδήγησης, αναφέρθηκε ο Γ. Πατούλης σε παρέμβασή του χθες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής.

Ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην αύξηση των επιτροπών προκειμένου να αποσυμφορηθεί η ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Επίσης ζήτησε να καταθέσουν προτάσεις προκειμένου να υιοθετηθεί ένα ευρωπαϊκό, σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα εξετάσεων οδήγησης.

Επισήμανε ότι απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να δοθεί λύση για 100.000 πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στην αναμονή για δίπλωμα. Αναγνώρισε ότι ο κλάδος έχει αδικηθεί και τόνισε ότι θα συνεργαστεί μαζί τους «για την μετάβαση στην νέα εποχή». Για να αλλάξει η Περιφέρεια «θα είναι του πολίτη για τον πολίτη. Το 2019 βάζουμε τις βάσεις προκειμένου και τα επόμενα τα χρόνια να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης και της δημιουργίας».

Υποδεχόμενος τον κ. Πατούλη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι το Ε.Ε.Α. προσβλέπει στη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και ζήτησε να βρεθεί το ταχύτερο δυνατό λύση στο μείζον, ζήτημα των εξετάσεων οδήγησης. Από την πλευρά του και ο Α’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής Νίκος Γρέντζελος αναφέρθηκε στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο και ζήτησε τη συμβολή της Περιφέρειας για την ομαλοποίηση της κατάστασης και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024